avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Un proces este incadrat la sectia penal dar este vorba ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Un proces este incadrat la sectia penal dar este vorba de vechime ...

Un proces este incadrat la sectia penal dar este vorba de vechime de munca.Intrebarea este daca nici unul dintre parti nu sa prezentat la proces si nu a fost cerut ca si in lipsa mea se pot dezbate procesul,Normal nu trebuia in acest caz suspendat procesul..Multumesc daca primesc un raspuns mereu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu. Se trimite la sectia/completul/instanta competenta.
Doar instanta competenta poate dispune suspendarea sau judecarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta teritoriala (lipsa ei, mai exact) nu se constata de catre instanta inaintea altor cereri (amanare, perimare, etc.?) Tordoi DAD Consult S.R.L. Tordoi DAD Consult S.R.L. Speta este urmatoarea: proces verbal de contraventie, incheiat de agent constatator pe raza jud. Salaj unui conducator din jud.Satu Mare. Acesta din urma ... (vezi toată discuția)
Primul termen ContSters73633 ContSters73633 Buna ziua, la primul termen reclamantul trebuie sa fie prezent ? ( mentionez ca nu am avocat). Multumesc (vezi toată discuția)
Lipsa de procedura dorinv dorinv 1.Explicati-mi si mie va rog ce inseamna lipsa de procedura si cand e cazul sa o invoci? 2. O societate comercial e obligata sa compara in fata instantei in ... (vezi toată discuția)