avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... S-a aprobat proiectul legislativ de la Senat ce ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

S-a aprobat proiectul legislativ de la Senat ce vizează modificarea ...

Sa aprobat proiectul legislativ de la Senat ce vizează modificarea Legii pensiilor (263/2010) și stabilește că “pentru activitatea desfăşurată în fracţiuni de ani, exprimate în luni de zile sau în zile, se aplică reducerea proporţional
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Nu.
Urmăriți articolul, văd că l-ați citit. Când vor apărea noutăți îl vor actualiza colegii:
www.avocatnet.ro/articol_595...
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2022
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,domnule dragos niculescu ,as vrea sa va intreb daca ... ioanczine ioanczine Buna ziua, Domnule Dragos Niculescu ,as vrea sa va intreb daca proiectul legislativ privind modificarea Legii pensiilor (263/2010) care stabilește că pentru ... (vezi toată discuția)
Buna seara ... de curand a fost aprobata o noua lista de localitati ... zakazaka zakazaka buna seara ... de curand a fost aprobata o noua lista de localitati pentru a beneficia de reducerea cu 2 ani a varstei de pensionare ...orasele cu poluare ..pe ... (vezi toată discuția)
Modificare lege pensii samblaky samblaky Am luat la cunostinta ca legea pensiilor va fi modificata, in legatura cu grupele munca.Se refera insa numai la grupa I de munca, in sensul de a se lua in ... (vezi toată discuția)