avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In urma cu 5 ani,solicit un card ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In urma cu 5 ani,solicit un card Raiffaissen pe care ...

Buna ziua! In urma cu 5 ani,solicit un card Raiffaissen..pe care fiul meu,trebuia,sa mi trimita sume modice de bani(euro).La vremea respectiva,fiul meu lucra in strainatate.In fine, n am avut ocazia..sa mi fie util.; si spre rusinea mea,am ignorat total,obligatiile,care mi reveneau...vis a vis de el (card).Printr o conjunctura,trebuia,sa fac un serviciu unei prietene,si sa trimit o suma de bani...prin Raiffaissen..Akm..vine..nucleara...mi se comunica respectuos..ca datorez bancii 400 de euro reprezentand intretinerea cardului. Sinistru...mea culpa..nu am primit nici o notificare in acest sens..ani de zile.Ok sunt buna de plata...se poate negocia o schema de plata...avand in vedere...ca lucrez doar cu 4 ore? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: florinazamfir , utilizator 14:37, 23 Iunie 2022
Nu am precizat..ca n am avut niciodata vreun ban..pe acest card nu am facur vreun fel de tranzactie cu el. Nu l am folosit niciodata. Akm...sa mi iau avocat..alti bani..alta distractie. Va multumesc,pt timpul acordat si implicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold anulat de banca olden olden impozit pe venit cum operati in contabilitate , platim impozit pe venit , soldul ar fi de 400 lei (5lei/luna, servicii fax, majorari) , am extras cu zero ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în spania , afandu-mă ... Emi Carmen Emi Carmen Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în Spania , afandu-mă în România am folosit un ATM al băncii transilvania pentru a retrage o sumă de bani , ... (vezi toată discuția)