avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... drept de sedere cetateni straini
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

drept de sedere cetateni straini

Buna ziua, as vrea o informatie. Un cetatean pakistanez cu drept de sedere si de munca in Romania este membru al unei Asociatii din Romania. De curand i-a expirat dreptul de sedere, a primit o instiintare de la IGI, impotriva careia poate face constestatie in 10 zile. Intrebarea este daca Asociatia respectiva poate face contestatia la Curtea Apel in numele membrului, sau poate interveni in proces, si in ce calitate, va rog ? multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: sorana_g , utilizator 15:07, 22 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, dreptul de sedere din cate stiu la acest moment, recunosc ca nu am mai citit legislatia de 4 luni, se prelungeste in fiecare an. Prelungirea dreptului de sedere, in mod normal, se solicita inainte de expirarea termenului.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
El acum a depus ptr prelungire. Intrebarea era daca Asociatia al carui membru este se poate implica in procesul contestarie cu IGI si in calitate ?

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Buna ziua, dreptul de sedere din cate stiu la acest moment, recunosc ca nu am mai citit legislatia de 4 luni, se prelungeste in fiecare an. Prelungirea dreptului de sedere, in mod normal, se solicita inainte de expirarea termenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii despre procesul de obținere a permisului de ședere pe baza căsătoriei macarenco macarenco Bună ziua, sunt cetățean român și urmează să mă căsătoresc cu un cetățean moldovean, al cărui permis de ședere pentru studii urmează să expire ... (vezi toată discuția)
Cum obtin permis de sedere sau o prelungire bettyna bettyna Buna seara firma la care lucrez doreste sa angajeze un cetatean strain NON-UE. al carui permis de sedere expira peste 60 de zile. Societatea urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui certificatde casatorie strain iacob_raluca iacob_raluca m-am casatorit cu un cetatean pakistanez in GRECIA la Ambasada Pakistanului in decembrie, de la Ambasada Romaniei m-au indrumat sa vin in RO si sa ... (vezi toată discuția)