avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua in legatura cu lg 176/2022...acolo scrie ca ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua in legatura cu lg 176/2022...acolo scrie ca autorizatiile ...

Buna ziua in legatura cu lg 176/2022...acolo scrie ca autorizatiile care au mai putin de 30 zile se prelungesc de drept cu 90 zile....,in astea 90 zile pot cere prelungirea cu 24 luni a autorizatiei de construire ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Urbanism - autorizatie prelungita pe doar 12 luni mihai_tomaro mihai_tomaro Buna ziua, Am depus in luna Iulie 2022 o cere de prelungire a unei autorizatii de constructie. Spre mirarea mea, s-a aprobat o prelungire de numai 12 luni, ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de construire StefanaSt StefanaSt In autorizatia de construire scrie ca durata de executie a lucrarilor este de 2 luni. Nu pot termina lucrarile in 2 luni ci in 6 luni, dar nu depasesc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog să-mi spuneți,care articol din legea 50/1991 ... dflorian55@yahoo.com dflorian55@yahoo.com Bună ziua, Va rog să-mi spuneți,care articol din legea 50/1991 actualizată stipulează termenul de valabilitate al unei autorizații de construire(12 luni ... (vezi toată discuția)