avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Documente transmise către Asociația de Proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Documente transmise către Asociația de Proprietari Am înmânat ...

Documente transmise către Asociația de Proprietari


Am înmânat un document către Asociația de Proprietari, prin intermediul administratorului, în 2 exemplare și am primit înapoi un exemplar cu un număr de înregistrare dar fără ștampila asociației.
Președintele refuză să aplice și stamplila asociației pe numărul de înregistrare. Este corect așa? Documentul poate chiar nu a fost înregistrat sau i s-a dat număr fals. Situația (timpul limită) nu mi-a permis să trimit documentul prin poștă. Ce lege și unde se reglementează acest lucru?

Mulțumesc

Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2022
im82, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:14, 25 Iunie 2022
Daca dati asociatia in judecata se va lamuri situatia si fara stampila.
Mulțumesc, așadar nu este stipulat nicăieri dacă trebuie sau nu să primesc ștampila pe documentul dat în mână?
Nu este vorba de judecată. Este vorba de un PV de Adunare Generală a asociației, care conține erori sau nu prezintă toate problemele discutate la momentul ședinței care sunt esențiale pentru bloc.


im82 a scris:

Este vorba de un PV de Adunare Generală a asociației, care conține erori sau nu prezintă toate problemele discutate la momentul ședinței care sunt esențiale pentru bloc.

Completare: documentul cu pricina este o Sesizare care face referire la acest PV.
Atat tmp cat administratorul de imobil a realizat procedura de preluare document ,este temeinic si legal sa inregistreze in registrul de intrari -iesiri cererea dv fara insa a aplica stampila care,in conformitate cu disp L nr 196/2018 este obligatoriu sa fie in posesia presedintelui de asociatie
V-ati molipsit de-atatea drepturi si pretentii, ca de obligatii suntem scutiti....
Astepati raspunsul asociatiei si abia atunci puteti sa continuati ce doriti, dar cititi bine prev. L 196/2018 si bagati-le mintile in cap celor care conduc as. prop. Se poate asa ceva ? Data viitoare solicitati sa scrieti dvs. PV si-atunci se va gasi un altul care sa va reclame !
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2022
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentat al proprietarilor Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Doresc sa depun la primarie o cerere pentru autorizatie de constructie- acoperis tip sarpanta cu invelitoare din table. Imi trebuie un document ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietarii obligati sa faca dovada catre presedinte ... MARIUC MARIUC Buna ziua, Sunt proprietarii obligati sa faca dovada catre presedinte ca sunt proprietari in acte? Daca este sau nu obligatoriu aceasta actiune, scrisorile ... (vezi toată discuția)
Proces verbal andreasfloroae andreasfloroae Buna ziua. Am si eu o intrebare. La fiecare sedinta a asociatie de proprietari se intocmeste un proces verbal. Acesta trebuie sa aiba un numar de ... (vezi toată discuția)