avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Despagubiri accident cu victima
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Despagubiri accident cu victima

In urma producerii unui accident rutier cu o victima in ianuarie, mi s-a dispus incetarea cercetarii penale, deoarece iubita mea de-atunci nu a avut pretentii. Dupa ceva vreme, ea spunea ca vrea sa dea in judecata firma RCA pentru despagubiri morale. Eu eram la volan, iar ea cu mama in spate, asigurarea masinii fiind pe numele mamei. Ulterior ne-am despartit, iar ieri am primit citatie la judecatorie in calitate de PÂRÂT. Am vazut pe forum ca atuni cand firma se primeste citatie in calitate de INTERVENIENT FORTAT. Pe mine ma da in judecata, sau pe firma de asigurari? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2022
Ticulet, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 22:47, 25 Iunie 2022

Chiar imi este foarte teama ca eu voi fi nevoit sa platesc daunele, mai ales dupa ce eu i-am platit toate recuperarile la kinetoterapie in valoare de 3000 de lei
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2022
Ticulet, utilizator
În cazul în care figurați ca pârât, depuneți întîmpinare și cereți introducerea asigurătorului în proces ca parte responsabilă civilmente, el fiind garantul șoferului pentru toate prejudiciile provocate în accidentul respectiv, inclusiv daunele morale și materiale către părțile civile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2022
Laszlo Bicsak, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil sa fiu citat ca intervenient fortat intr-un proces in legatura cu polita rca? ClydeS ClydeS Lucrurile stau in felul urmator : -X avand RCA imprumuta masina lui Y care comite un accident lovindu-l pe Z avand CASCO ; -acum, asiguratorul CASCO lui Z ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de intervenient fortat ContSters236702 ContSters236702 Buna ziua. Fiica mea a provocat un accident (a trecut pe rosu), i-a produs daune masinii lovite, fara victime, intelegere amiabila. Conducatorul auto lovite ... (vezi toată discuția)
Accident auto iuly30 iuly30 la data de 3.08.2010 am fost inplicat intrun accident de circulatie la intersectia dintre soseaua alexandrie si strada teiusi strazile ne avand semne de ... (vezi toată discuția)