avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Concurenta neloiala in mediul online - legea ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Concurenta neloiala in mediul online - legea concurentei

Buna ziua,

Am identificat mai multi copmpetitori in mediul online ce detin 2 sau mai multe magazine digitale ce comercializeaza acelasi tip de produs, cu preturi putin modificate. Intrebarea mea este: Aceste societati comerciale incalca legea concurentei avand in vedere ca prin crerea mai multor magazine identice limiteaza posibilitatea potentialilor clienti de a alege si o alta societate de la care sa cumpere? Este vorba de concurenta neloiala?

Alte discuții în legătură

Discounturi diferite - legalitate supaplex supaplex Buna ziua, Daca vindem produsul X unor parteneri cu 10 lei iar altora cu 15 lei , incalcam vreo lege ? Pe langa acest pret, fiecare client are si un ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala oarfa oarfa Se considera [b]concurenta neloiala[/b], fata de alti comercianti, atunci cand eu ofer servicii gratuite folosindu-ma de reclame sau alte surse pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala ramonadaniela ramonadaniela daca am un spatiu cdomerial unde comercializez un anumit produs iar fostul chirias care comerciant care promova acelas produs ca si mine vine si pune un bener ... (vezi toată discuția)