avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Suspendarea dreptului la prestațiile sociale ptr ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Suspendarea dreptului la prestațiile sociale ptr persoanele cu handicap

Bună ziua,
Tatăl meu a obținut prin decizie judecătorească gradul grav de handicap fără însoțitor. În prezent este internat în spital de psihiatrie și măsuri de siguranță de aproape un an cu cod penal 110 și am primit un plic prin care se dispune suspendarea plății idemnizatiei.
Putem sa facem o contestatie ptr a i se reda din nou indemnizația?
În cazul în care nu mai putem sa facem nimic, i se va reda din nou indemnizația după externare din spital?
. În spitalul respectiv i se fura din mâncare și noi ii trimitem săptămânal pachet, chiar și medicamente ptr alte afecțiuni de care acesta suferă. De asemenea spitalul este la distanta de 400 de km.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Iunie 2022
Alisa890, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua....tatal meu a primit in ianuarie 2023 certificatul ... Seppisarpe Seppisarpe Buna ziua....Tatal meu a primit in ianuarie 2023 CERTIFICATUL GRAD de HANDICAP GRAV ASOCIAT PERMANENT,fiindca are 75 de ani dar nu i-a fost bifat ,,cu ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui grad de handicap, documente necesare si unde sa ma adresez piticu16 piticu16 Soacra mea sufera de alzheimer, primeste o indemnizatie de 400 lei, dar boala se agraveaza pe zi ce trece cum as putea sa obtin o indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Raspundere fata de un parinte bolnav psihic adryano27 adryano27 buna ziua. sa va spun despre situatia mea; suntem 3 frati, toti casatoriti si nici unul nu sta cu parintii. parintii sunt despartiti dar fara forme legale. ... (vezi toată discuția)