avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua , in decembrie ajungind in vama Albita pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua , in decembrie ajungind in vama Albita pe sens de intrare ...

Buna ziua , in decembrie ajungind in vama Albita pe sens de intrare in Romania , am fost verificat de catre vamesi si a fost depistate asupra mea 10 fiole de steroizi , dupa care s-a pornit dosar penal , si abia acuma mi-a venit scrisoare sa ma prezint in instanta de judecata la care este Obiectul Dosarului: confirmare renuntare urmarire penala (art318 alin 12NCPP)
Sunt cetatean al Republicii Moldova
Avocat personal nu am , este nevoie sa inchei un contract cu un avocat roman sau imi va oferi instanta un avocat gratis ?

Intrebare mea este : E posibil sa ma trimite la inchisoare ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea Maria-Cristina , Avocat 10:57, 28 Iunie 2022
Buna ziua!

In astfel de cazuri nu se desemneaza avocat din oficiu.
Procurorul a hotarat ca inceteze cercetarile impotriva dvs si a dispus renuntarea la urmarirea penala. Aceasta masura trebuie confirmata de catre judecator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru incalcarea art. 85, alin. (1) johnymg johnymg Buna ziua, am nevoie de ajutorul dumneavoastra , sunt din Republica Moldova cu dubla cetatenie(adica am si cetatenie Romana). Am procurat un autoturism din ... (vezi toată discuția)
Indisponibilizare autovehicul BicaGeorge BicaGeorge Buna ziua. In data de 14-06-2014 am vrut sa ies din tara prin vama Sculeni, judetul Iasi catre Republica Moldova cu autovehiculul personal marca Opel Tigra din ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez in cazul in care am primit citatie pentru a fi prezent la o instanta si nu pot sa ma prezint? Utu Craznic Utu Craznic Buna ziua, Ma numesc Craznic Ioan si sunt constituit ca parte vatamata in dosar 6277/254/2017 de pe langa Parchetul jud.Mangalia;am primit acasa comunicare cu ... (vezi toată discuția)