avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua!Daca am lucrat 11ani,ca, rectificator ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua!Daca am lucrat 11ani,ca, rectificator metale,pot beneficia ...

Buna ziua!Daca am lucrat 11ani,ca, rectificator metale,pot beneficia de gr2,la pensie?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ghebos , utilizator 16:13, 29 Iunie 2022
Firma la care ati lucrat trebuia sa intocmeasca la vremea respectiva documente cerute de lege, sa obtina avi din partea ITM/ Inspectia muncii pentru incadrare locuri de munca, in grupa de munca si sa fiti nominalizat prin decizie interna, la un loc de munca incadrat in grupa de munca.
Daca s-a facut anual ce am mentionat mai sus, de catre firma, puteti beneficia de grupa de munca.
În cartea de muncă nu e specificat nimic, legat de grupă, dacă fac cerere pt adeverință, credeți că mi se eliberează de la arhiva fostei societăți, dacă îndeplinește condițiile expuse de dvs!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti cere adeverinta de la firma. Daca exista documente vi se elibereaza adeverinta. Daca nu sunt documente veti primi raspuns scris.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea nevoie de ajutor, tatal meu a lucrat in ... FlorinPascondea FlorinPascondea Buna ziua , as avea nevoie de ajutor , tatal meu a lucrat in perioada 14.03.1977 -01.03.1986 la Trustul Energo Construct in Oravita. As dori sa aflu in ce ... (vezi toată discuția)
Meseria de strungar in ce grupa de munca este situata ? geolip geolip Am muncit ca Strungar jntre anii 1974 si 1997. In ce grupa de munca este situata aceasta munca, (in vederea pensionarii) ?[b] (vezi toată discuția)
Grupa de munca aallynaa aallynaa Buna ziua, Am lucrat ca tehnician mecanizare in cadrul I.F.E.T. Deva. Va rog sa imi spuneti daca primesc grupa pentru aceasta perioada. Multumesc. (vezi toată discuția)