avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Sunt mama de tripleti de 2 ani si 4 luni! ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Sunt mama de tripleti de 2 ani si 4 luni! Tatal copiilor, ...

Buna ziua! Sunt mama de tripleti de 2 ani si 4 luni!
Tatal copiilor, fostul sot, ne face doar necazuri la vizite! Aceste vizite sunt stabilite de 3 ori pe saptamana! Legal are dreptul sa mentina legatura cu copiii, moral le face mai mult rau, si lor si mie! Ce pot face in situatia data?
Nu prea aveti ce face. Ce anume va nemultumeste? "Raul" dvs. nu prea conteaza in ecuatie. Conteaza mentinerea relatiei copiilor cu tatal, asa defectuoasa cum este, ca nimeni nu e perfect si si daca nu ati fi fost despartiti, tot asta ar fi fost situatia. Incercati sa fiti inteleptul din poveste (daca e posibil) si sa nu va mai lasati afectata, respectand hotararea judecatoreasca intocmai.
Stiu ca pare simplu, in realitate e foarte complicat. Copiii sunt mici, acel minim de educatie pe care incerc eu sa il implementez in capusorul lor e daramat de tatal lor. Zilele trecute ii invata sa manance mere crude, care nu sunt tocmai bune pentru niste copii nascuti prematur! Plus ca mereu le aduce ciocolatele , care iar nu sunt bune! Sa ma fac ca nu-mi pasa? El nu prea urmareste interesul copiilor, mereu sunt acuzatii, certuri, jignirii, la adresa mea si a parintilor mei cu care cresc copiii!
Buna ziua.

Daca aveti baza legala , cereti ordin de protectie...

Daca nu, trebuie schimbat programul de vizita.
Inteleg ca el ma inregistrat mereu... pana acu pentru divort, acu nu stiu ce motive mai are, conform spuselor lui o sa puna copiilor mai tarziu aceste inregistrari sa il inteleaga de ce i-a parasit la 10 luni! Programul de vizita se poate schimba doar in instanta, banuiesc, nu?
Acestea sunt chestiuni pe care trebuie sa le discutati cu el, adult catre adult, intr-un moment prielnic. V-o spun din perspectiva copilului crescut cu frecusuri din astea. Nu trebuie sa va faceti ca nu va pasa dar mai trebuie sa treceti cu vederea niste lucruri. Cu trecerea timpului se vor mai atenua si certurile. Tot din experienta va spun. Nu as crea un conflict in plus mergand la instanta. Cel putin, nu acum. Nu aveti motive nici suficiente si nici serioase.

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu inainte de divort claudiah28 claudiah28 Buna ziua, As avea nevoie sa stiu in ce fel imi pot ingreuna situatia in cadrul procesului de divort daca parasesc locuinta impreuna cu cei doi copii ... (vezi toată discuția)
Drept de vizitare ContSters271762 ContSters271762 Fostul meu sot are drept de vizitare a copiilor in fiecare al doilea weekend de la ora 8 pana la ora 20. Ultima lui vizita a fost in luna mai, anul 2012, de ... (vezi toată discuția)
Mama iresponsabila, sau nu mihaicristian69 mihaicristian69 Buna seara ! Ma intereseaza cand o mama poate fi acuzata de iresponsabilitate fata de copii sai ? Am doi copii de 14 si 16 ani , sunt in curs de divort eu ... (vezi toată discuția)