avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Mama mea, are 66 de ani, are vechime în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Mama mea, are 66 de ani, are vechime în câmpul ...

Bună ziua. Mama mea, are 66 de ani, are vechime în câmpul muncii, doar 8 ani. Are diverse afecțiuni psihice, este internata la spitalul 9 pentru investigații. De acolo m-i s-a spus ca nu se încadrează pentru o pensie, dar, poate lua ajutor social.. Menționez ca este coasigurata pe asigurarea soțului ei de doar 4 ani. Mai are și alte probleme de sănătate, cu stomacul,are anemie, gonartroza.

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate busubianca busubianca Buna seara, Poate beneficia de pensie de invaliditate o persoana care nu este momentan incadrata in munca. Mai precis are vechime in campul muncii 27 ani, ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare pentru boala psihica N.V N.V Am 51 de ani, 25 de ani de vechime neintrerupta in campul muncii. Care este Legislatia care se aplica in vigoare in acest moment?Legea 19/2000? sau Proiectul ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale gutica gutica am sotul de 3 ani fara servici , are 55 de ani si va intreb in afara faptului ca figureaza coasigurat la mine eu mai beneficiez si de alte facilitati fiscale ... (vezi toată discuția)