avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna seara. Vin si eu cu o problema oarecum ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna seara. Vin si eu cu o problema oarecum tragi-comica. Am ...

Buna seara. Vin si eu cu o problema oarecum tragi-comica. Am postat un comentariu la o postare pe Facebook, unei persoane nu i-a cazut bine comentariul meu si am avut o discutie aprinsa, in urma careia eu i-am spus ca "este certat cu apa si sapunul". In urma acelui comentariu am primit un mesaj privat, in care mi-a scris ca ma va actiona in judecata. Este cazul sa imi fac griji? Se poate sa deschida un caz impotriva mea? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:43, 5 Iulie 2022
Nu este cazul sa va faceti griji. Pe viitor nu va mai certati pe FB. Este o pierdere de timp si de energie inutila.
pe de alta parte, daca are chef si timp, va poate actiona in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma numesc pisleag george am 35 ani si sunt din braila. ... George1000 George1000 Buna Ziua! Ma numesc Pisleag George am 35 ani si sunt din Braila. Am o problema. In urma unei postari Pro vaccin am fost raportat in mod abuziv de catre troli ... (vezi toată discuția)
Pot să dau fb în judecată pe acest motiv? PaulDr. PaulDr. Bună ziua, pot să dau FB în judecată pe motiv că o postare care îmi aparține și care nu prezintă nici pe departe un caracter licențios de ORICE ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)