avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Într-o cauza civilă, respectiv într-o încheiere de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Într-o cauza civilă, respectiv într-o încheiere de Ședință ...

Într-o cauza civilă, respectiv într-o încheiere de Ședință în care este pusă o amenda cu CNP ul unei persone se pot pune datele persoanei?
Se pot pune date cu caracter personal într-o încheiere de Ședință, cauză civilă?
Nu înțeleg exact întrebarea și care e nelămurirea dumneavoastră însă in fata instanței de judecată se pot depune înscrisuri care constituie date personale, altfel spus instanța poate cunoaște aceste date însă problematic e cum au fost obținute aceste date de către parte.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat


major77 a scris:

Se pot pune date cu caracter personal într-o încheiere de Ședință, cauză civilă?


Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma paza - cnp la vedere? Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Buna ziua, Persoana care este angajat la firma de paza(foarte cunoscuta) poate face plangere catre sef, ca pe ecusonul pe care-l poarta sa nu ii apara ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea supermarketelor? OvidiuIamandi OvidiuIamandi Unele supermarketuri dar si alte organizatii lanseaza fel de fel de carduri de reduceri pentur a fideliza clientii. As dori sa stiu daca atunci cand cer date ... (vezi toată discuția)
Inregistrarile audio pot fi aduse ca proba in instanta ? loanabelciu loanabelciu Inregistrarile audio/video pot fi aduse ca proba in instanta ? Dar o tranzactie pentru care s-au notat seriile bancnotelor, am trecut CNP-ul celui care a ... (vezi toată discuția)