Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

În ce cazuri pot opta pentru asistent personal pentru o persoana ...

În ce cazuri pot opta pentru asistent personal pentru o persoana cu handicap grav sau indemnizație?
Pot lucra cu jumătate de norma dacă am În îngrijire o persoană cu handicap grav? În acest caz pierd la contribuția pentru Pensie?

Alte discuții în legătură

O persoana cu dizabilitati poate sa lucreze fara sa piarda indemnizatia? andrisanalina andrisanalina Spuneti-mi, va rog,daca o persoana cu grad 1 handicap permanent, cu insotitor,(fara picioare),poate sa se angajeze fara a pierde indemnizatia.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)
Drepturi la un loc de munca pentru persoanele cu gradul i de handicap cu insotitor eirenee eirenee buna seara am 24 de ani, tocmai am terminat o facultate si as dori sa caut un loc de munca. problema cu care ma confrunt si sunt total debusolata sunt ... (vezi toată discuția)