avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... substante psihoactive
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

substante psihoactive

Buna,
-in urma cu o saptamana am fost depistat la volan sub influenta substantelor psihoactive, cu altecuvinte mi au gasit metamfetamina, proba de urina si sange mai mult ca sigur o sa sublinieze aceasta fapta,
-am 40 de ani, necasatorit, fara datorii fata de stat, studii superioare, pana acum 3 ani am fost managerul unei firme de publicitate timp de 11 ani, cazier nu am aviut niciodata, nu m am impotrivit cu absolut nimic organelor abilitate...in afara de metamfetamina e putin probabil sa iasa si altceva, la momentul actual veniturile care imi sunt inregistrate la fisc sunt din chirii
-indrumati ma va rog, ce pasi ar trebui sa urmez, ca sa scap cat mai frumos din aceasta incurcatura, care eu mi am facut o
va multumesc frumos,
J
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2022
jenei, utilizator
Cel mai recent răspuns: jenei , utilizator 10:26, 6 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru celeritate solicitati organului de up sa platiti dvs contravaloarea probelor biologice.
Pentru o aparare eficienta, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in 04.04.2022 am fost oprit de echipajul de politie ... Fuves Fuves Buna Ziua! In 04.04.2022 am fost oprit de echipajul de Politie rutiera,tin sa mentionez ca am consumat inainte o parte mica din Metamfetamina cristalizata ... (vezi toată discuția)
Thc in sistem la volan Alex_al Alex_al Buna ziua, Acum o luna de zile am fost oprit in timp ce eram la volan si mi s-a facut testul pentru substante unde a iesit THC pozitiv. Am fost dus la inml ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține un acord de recunoaștere pentru sentinta cu amânare? AlexandruBragadiru AlexandruBragadiru Buna ziua, în data de 01.07.2021 am fost oprit de un filtru de politie, în urma căreia am fost depistat cu consum de Cannabis pozitiv. Am recunoscut ca, cu ... (vezi toată discuția)