avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce cod caen au inspectoratele teritoriale pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce cod caen au inspectoratele teritoriale pentru calitatea semințelor?

Ce cod caen au inspectoratele teritoriale pentru calitatea semințelor și materialului săditor?
Activitate principală: efectuează controlul calităţii în camp şi în laborator, eliberează certificatele oficiale de atestare a calităţii seminţelor şi materialului săditor, supraveghează, monitorizează şi acreditează agenţii economici furnizori de seminţe şi de material săditor pentru producere, condiţionare, tratare, ambalare, etichetare, depozitare, păstrare, transport şi comercializare;
Și cine eliberează codul caen?
Multumim
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru intermediere comert cu electrice Eugenia04 Eugenia04 Buna seara, Doresc sa infiintez un SRL pe care urmeaza sa desfasor activitatate de intermediere comert cu electrice si electronice, mai exact: in baza unor ... (vezi toată discuția)
Am o societate care importă marfa din italia Georgiana Luca Georgiana Luca Buna ziua,am o societate care importă marfa din Italia,mai exact cumpăr produse pt curățenie și detergenți și le vând într-un magazin in Romania.Pot ... (vezi toată discuția)