avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua! Daca nu primesti transa a doua de la ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua! Daca nu primesti transa a doua de la proiect e nevoie sa restitui toti banii?

Buna ziua!
Detin o firma (intreprindere individuala) prin care am accesat fonduri europene prin Măsura 6.1 - Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri. Am deschis firma la insistentele unui cetatean, de firma si de proiect in general s-a ocupat acesta, in rest eu veneam la controale sau vizite importante unde era nevoie sa semnez personal si nu era suficienta procura. Procura ii ofera drept de semnatura, ma poate reprezenta in fata anumitor tipuri de organe sau persoane, per total destul de multe drepturi.
Nu am primit vreodata informatii detaliate despre firma, proiect, nu am primit acte, nu am prea avut idee ce se intampla in general, am fost mintita, nu a respectat ceea ce a spus si multe altele.
Luna trecuta a avut loc controlul in vederea obtinerii transei a doua, pana la urma plata a fost refuzata si ceea ce ma intereseaza este daca e nevoie sa inapoiez imprumutul, cat din el, pentru ca asta am inteles din ghidul solicitantului si desi are procura tot eu sunt beneficiarul, totul e pe numele meu sau al firmei. Doream doar sa vand firma, dar e posibil sa fie o situatie mai complexa de atat. Ce pot sa fac in acest caz? Ca prim lucru as putea sa revoc procura, dar ce fac in contextul in care e nevoie sa inapoiez banii? Daca il dau in judecata pe motiv ca am fost manipulata si folosita e credibil, ar exista sanse de castig?
Multumesc pentru timpul acordat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! detin o firma (intreprindere individuala) prin care ... bloo bloo Buna ziua! Detin o firma (intreprindere individuala) prin care am accesat fonduri europene prin Măsura 6.1 - Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri. Am ... (vezi toată discuția)
Daca am datorii mai pot incerca sa accesez fonduri? lilianaG lilianaG intreb ptr ca am mai avut nevoie de cazierul fiscal si nu mi-a fost eliberat de catre cei de la Finante..... as vrea totusi sa incerc in sesiunea din toamna ... (vezi toată discuția)
Impozitare fonduri europene nicolpa nicolpa Seful meu a primit 30000euro dintr-un proiect fonduri europene,proiect in domeniul agricol,cuumparare ternuri.Eu stiu ca aceasta suma se impoziteaza,deoarece ... (vezi toată discuția)