Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum afli daca ai cazier ?

aqum un an de zile am injurat fata comandantului de politie si nea amendat q 5 mil am fost 4 baieti ..... aflu k a 2 zi am fost chemati la sectie si ne-a loat amprente :sorry: nea facut poze ka la puscarie si defapt noi nu am facut nik grav.. qum aflu da k am cazier k imi este teama k nu mai pot face scoala de soferi :sorry: si da k pot face ceva sa scap de amenda ?
Cel mai recent răspuns: id_valy , utilizator 13:44, 14 Mai 2014
Din relatarile dvs.rezulta ca ati fi fost amendat contraventional,conf.Legii nr.61/1992 si ca nu veti avea probleme cu cazierul.
Pentru a afla situatia reala,cereti pe cale oficiala cazierul judiciar de la Politia pe raza careia locuiti.
:offtopic: nicuu, va rog sa cititi regulamentul de postare si pe viitor sa scrieti mesajele in limba romana corecta si fara inflorituri.
aloysia a scris:

Cazierul judiciar se elibereaza de catre politie in urma depunerii unei cereri de eliberare cazier.

Mergeti la sectia de politie de care apartineti si veti vedea ce scrie in cazier dupa ce il scoateti.
Parerea mea este ca nu aveti cazier, dar numai daca scoateti unul puteti stii sigur.
Inscrieti-va la o Scoala pentru conducere auto si unul din documente pentru dosarul de permis este si cazierul judiciar. Nu apare o simpla amenda contraventionala in cazier.
Succes!
Buna ziua! Acum un an am fost la o prietena...
A vrut sa vina la mine...
Am plecat amandoi fara sa le zica parintilor, a inchis si telefonul sa nu o sune nimeni.
A 2-a zi a fost data in urmarire generala, ia luat amprentele si ia facut cazier
As vrea sa stiu daca se poate scapa de el, se face pe un anumit termen termen sau ce ar putea sa faca?

Multumesc pentru ajutor
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
id_valy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pt furt calificat din hypermarket misterangel misterangel buna ziua,am si eu o mare problema...eu cu prietena mea am fost recent intr-un hypermarket din oras,unde am facut niste cumparaturi,dar printre altele am ... (vezi toată discuția)
Am dosar penal viorel85 viorel85 In urma cu vreo 6 ani, dintr-o mare prostie am savarsit un furt dintr-un supermarket si ca atare am fost dus la sectie ,m-i s-au luat amprente,declaratii,iar ... (vezi toată discuția)
Cazier marinik marinik am spart o data un geam la o masina si aceea persoana a facut plangere am fost chemat la sectie mi.au luat amprentele si mi.au facut poza cum pot sa aflu daca ... (vezi toată discuția)