avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema facturare Firma gaz catre SRL.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema facturare Firma gaz catre SRL.

Buna ziua,
Am o speta la care vreau sa va cer ajutorul, in sensul ca am dori sa stim carui autoritate sa ne adresa pentru :
Avem un contract incheiat intre un SRL si Enel Gaz, toata perioada contractuala acestia au venit si au citit lunar contorul. Probleme au inceput de anul trecut unde lunar ne aproximau pana la 800 metru cubi de gaz pe factura, neexistand posibilitatea de a transmite indexul. Dupa multe reclamatii ne-au ajustat din facturi, au si introdus posibilitatea de a transmite indexul, iar, acum cu toate ca transmitem indexul, din nou, ne incarca cu estimari monstruoase.
Inca odata , va rog sa ma ajutati cu un raspuns , carei institutii sa ma adresez pentru a reclama aceasta situatie ? Intre parti nu a existat nici o rezolvare la reclamatii directe catre ei.
cu stima
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2022
tebaatusasula, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:01, 11 Iulie 2022
Buna ziua,
Incercati la ANRE, dar nu stiu daca va pot ajuta, fiind persoana juridica.

Mai ramane sa cautati alt furnizor si calea instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la engie la enel ... Cristinalautaru Cristinalautaru Buna ziua,acum un an am decis să mă mut de la Engie la Enel datorita prețului foarte mare la gaze și chiar am semnat un contract foarte avantajos cu ... (vezi toată discuția)
Mod de facturare e.on gaz pauln pauln Din cate imi aduc aminte,au mai fost discutii si reclamatii pe aceasta tema atunci cand susnumita firma a introdus plata consumului de la metru cub gaz la ... (vezi toată discuția)
Supraindexare consum nereal distrigaz Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen Buna, tuturor, Ce cale juridică am împotriva Distrigaz care m-am supraindexat cu consumul pe un an aferent unei luni cu prilejul schimbării contractului de ... (vezi toată discuția)