avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... - nu găsesc care este Legea prin care se majorează ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

- nu găsesc care este Legea prin care se majorează salariile ...

- nu găsesc care este Legea prin care se majorează salariile de la 1 iulie 2022

Bună ziua.
Știu că de la 1 iulie 2022 se majorează salariile la bugetari.
Am găsit pe Internet în presă că:
”începând cu data de 1 iulie 2022, cuantumul brut al salariilor de bază, soldelor de funcție/salariilor de funcție, indemnizațiilor de încadrare lunară și indemnizațiile lunare de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice se majorează cu 1/4 din diferența dintre salariul de bază prevăzut de Legea-cadru nr. 153/2017, cu modificările și completările ulterioare, pentru anul 2022 și cele din luna decembrie 2021”.

Dar nu am găsit și care este Legea prin care se face majorarea salariilor bugetarilor.

Vă rog să mă ajutați să găsesc care este Legea, pentru că nu am găsit nicăieri numărul și data ca să găsesc și textul de Lege.
Vă mulțumesc.
Legea e contestata la Curtea Constituțională ...și nu a întrat în vigoare.
Trebuie să înțeleg că nu a fost pusă publicată în Monitorul Oficial ?
Dar Legea - are un număr și o dată ? sau este doar un proiect de lege ?
Nu s-a publicat... este vorba despre controlul constituţionalităţii legilor înainte de promulgare sau controlul de constituţionalitate a priori reglementat de dispoziţiile art.146 lit.a) teza întâi din Constituţie şi de art.15-18 din Legea nr.47/1992.
Sesizarea de neconstitutionalitate are termen în septembrie... până se analizează, până se pronunță, până se publică în Monitorul Oficial... vine decembrie, se schimbă Guvernul, hai că v-am rezolvat și de data asta...
Probabil ca asta s-a și vrut, de la anul.

Alte discuții în legătură

Se majoreaza salariile tuturor bugetarilor din administratie? ... mihaita70 mihaita70 Se majoreaza salariile tuturor bugetarilor din administratie? Prin OUG nr. 45/2023, publicată vineri în Monitorul Oficial, s-a stabilit modificarea OUG ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Începând cu data de 1.03.2022 sunt angajata unui ... AdrianaPoporogu AdrianaPoporogu Bună ziua! Începând cu data de 1.03.2022 sunt angajata unui spital din Bucuresti, în Secția de ATI. Mai întâi am ocupat postul de registrator medical ... (vezi toată discuția)