avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua! Urmeaza sa inchei un contract cu un salon ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua! Urmeaza sa inchei un contract cu un salon de evenimente ...

Buna ziua!
Urmeaza sa inchei un contract cu un salon de evenimente pentru o nunta si vreau sa rog pe cineva care este de specialitate sa-l citeasca si sa-mi spuna daca este corect intocmit.
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 16:51, 25 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Puteti sa consultati un avocat pentru a va oferi asistenta juridica cu privire la acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea nuntii la salonul de evenimente Ycaica Ycaica Buna seara, la sfarsitul lunii august 2020 aveam nunta organizata la un salon de evenimente. Datorita Pandemiei Covid-19 evenimentul nu se mai poate ... (vezi toată discuția)
Restaurant neserios: au schimbat prețul convenit cu o săptămână înainte de nuntă. cum pot rezolva această situație, ținând cont de faptul că am plătit avans dar nu am contract? allexs96 allexs96 Buna sera, va scriu cu urmatoare situatie, tragic-comica.... Ma fac vinovat ca am programat nunta la un local total neinspirat, acum 4-5 luni. Ne-am uitat ... (vezi toată discuția)
Consiliere/asistenta Marius20100 Marius20100 Buna ziua! Intentionez sa incep o afacere in domeniul intermedierilor import-export. La ce agentii sau institutii ale statului ma pot adresa pentru ... (vezi toată discuția)