avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mi-a fost trimis un proces de la curtea de apel la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mi-a fost trimis un proces de la curtea de apel la tribunal pe ...

Mi-a fost trimis un proces de la curtea de apel la tribunal pe motiv de necompetemta. La dosar se mai afla si o cerere de ajutor judiciar dar si o cerere de modificare precizare a cererii de chemare în judecată cerere adiţională pentru a adauga mai multi parati. Tribunalul a stabilt un termen in octombrie.
Intrebare cum pot afla ce se va judeca atunci? Legea spune ca cererea de modifcare se poate face pana la primul termen..
Eu am si probleme de sanatate. Nu stiu daca ma voii putea prezenta acolo. Cum ma pot asigura eu ca la termenul din octombre mi se va examina cererea de ajutor judiciar si cererea de modificare precizare a cererii de chemare în judecată si nu se va judeca procesul in formatul vechi fara noi parati?
Ultima modificare: Marți, 2 August 2022
utilizator16eu, utilizator
Cel mai recent răspuns: utilizator16eu , utilizator 21:10, 2 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Am solicitat o cheie si la dosarul elecronic este trecut doar un singur pdf in care scrie cate file contine dosarul. Cum sa fie anulata?! Ce lege spune asta? Cerere de modificare precizare a cererii de chemare în judecată am facut-o eu luand modelul de pe siite-ul just.ro deoarece avocatul dat de curte nu a vrut sa imi faca cererea si m-a pus pe mine. Dosarul meu nu are numar separat deocamdata. Am sunat la arhiva si cea de acolo mi-a zis ca ea nu stie si sa ma duc la termen la tribunal sa rezolv atunci. Dar arhiva si registratura sunt unu si aceeasi? Deci eu cum fac pana la urma?

E=mc² a scris:

Pentru a analiza conținutul actelor aflate la dosar solicitați o cheie de acces. Acestea sunt in format electronic pe platforma instanței de judecată. In ceea ce privește cererea precizatoare trebuie făcută în sensul solicitat de instanța. In caz contrar cererea de chemare în judecată poate fi suspendată sau chiar anulată. La termenul de judecată stabilit se va judeca cel mai probabil cererea de ajutor public judiciar. Aceasta se judecă în cameră de consiliu și poartă număr de dosar separat de numărul de dosar care vizează cererea de chemare în judecată. Pentru clarificări sunați la serviciul registratura al instanței. Datele de contact sunt publice.

Ultima modificare: Marți, 2 August 2022
utilizator16eu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru achitata, cerere anulata ca netimbrata RuxandraCibu RuxandraCibu Buna ziua, Am achitat taxa de timbru in contul de trezorerie fara insa a face dovada achitarii ( nu era nicaieri mentionat in comunicare ca dovada platii ... (vezi toată discuția)
Comunicare incheierii ili47 ili47 Buna ziua,prietena mea a depus cerere pt, ajutor public judiciar , la data de 27.sept 2016 pe portal apare respinsa cu drept de reexaminare , Cand primeste ... (vezi toată discuția)
Proces suspendat conform art. 155 ind. 1 cod procedurã civilã _Oana_ _Oana_ Buna ziua! La valoarea unui imobil, instanta mi-a impus achitare unei taxe de timbru pt care am solicitat scutirea acesteia, astfel ca, in acest sens am ... (vezi toată discuția)