avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am trei popriri in acest moment, de la doua din ele ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am trei popriri in acest moment, de la doua din ele deja mi se ...

Am trei popriri in acest moment, de la doua din ele deja mi se retine 50%din salariu, banca este conștientă de acest lucru, va urma să primesc jumătatea de salariu iar cei de la BCR mi-au spus că mi se va retine din aceștia pentru a treia poprire depășind cei 50% reținuți din salariu.
Au dreptul de a face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Florin5467 , utilizator 12:04, 4 August 2022
NU
Nu ii interesează se pare..aștept data de 10 sa vad daca vor face acest lucru


Dorin Voicilas a scris:

NU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revin și eu cu o întrebare. am 3 popriri pe cont iar veniturile ... sandumarian24 sandumarian24 Revin și eu cu o întrebare. Am 3 popriri pe cont iar veniturile mele sunt compuse din salariu și diurna. Pana acum banca îmi retine doar jumătate din ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu hd76avr hd76avr Este prima data cand am o poprire de salariu ( de la FISC) si , tot pt. prima data, intampin o problema deosebita care demonstreaza faptul ca Romania este tara ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)