avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Amenintare cu publicare online a unei discutii private ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Amenintare cu publicare online a unei discutii private cu poze si date de identificare

Buna ziua,

Amenintarea cu difuzarea in public a unei conversatii private cu poze, nume etc... poate fi actionata in instanta? Screenshot-urile sunt de pe o aplicatie de intalniri online, facute de cea de a doua persoana. (conversatia a fost privata) Cum ma pot asigura eu ca aceasta persoana nu publica pozele pe internet? Din cate am inteles asta ar incalca dreptul la viata privata si dreptul la propria imagine daca nu ma insel. Ce fac daca am fost amenintat cu publicarea acestei conversatii de cealalta persoana care a avut parte la ea ? Conversatia nu contine amenintari, doar injurii si un limbaj nu tocmai okay.
Cel mai recent răspuns: Anon83 , utilizator 00:11, 6 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Nu a fost contrangere doar amenintarea publicarii, cu poze si conversatia si numele.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare imagini - video intime fara acord Unu_88 Unu_88 Cineva a facut rost de anumite imagini intime si un video dintr-un spatiu privat si ameninta ca le face publice daca nu primeste o anumita suma de bani. Presa, ... (vezi toată discuția)
Santaj? Lex1988 Lex1988 Mi-a fost facuta o poza in timp ce eram dezbracata de catre un tip cu care intretineam relatii intime fara ca eu sa stiu sau sa-mi dau acordul pentru asta. ... (vezi toată discuția)
Dovezi facebook Radu123x Radu123x Buna ziua. Daca vreau sa reclam o persoana care m-a santajat, hartuit si m-a amenintat ca le arata prietenilor mei, poze compromitatoare cu mine, pot sa o fac ... (vezi toată discuția)