avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declarare vector fiscal drepturi de proprietate ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declarare vector fiscal drepturi de proprietate intelectuala

Bună ziua.,

Incepand cu data de 2 februarie 2022, când noul formular 700 a putut fi utilizat, a fost creata o secțiune în vedere declarare vector pentru drepturile de proprietate intelectuala. Puteți oferi mai multe detalii în ceea ce privește cazurile în care trebuie completata aceasta secțiune? In cazul societăților ce au drepturile de proprietate intelectuala ocazional este necesara depunerea cu fiecare ocazia a declarației 700 în vedere deschidere vector și ulterior închidere vector? Dacă da, termenul de 15 zile de la apariția modificării se numara de la data plata?

Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 9 August 2022
brindusescucristina, utilizator

Alte discuții în legătură

Zilerii impozit 16% sorzah sorzah ce declaratie trebuie completata la ANAF pentru impozitul de 16% ? (vezi toată discuția)
Neclaritati declaratie unica (categorie venituri + recitficativa) Bogdan52 Bogdan52 Buna seara, Detin un PFA inregistrat in Romania, de unde si lucrez, si obtin venituri din activitati independente realizate pentru un client din interiorul ... (vezi toată discuția)
Marca youtube Razystus Razystus Buna ziua, Am un canal de youtube si ma intereseaza daca as putea sa inregistrez numele ca si marca pentru a nu il mai putea folosi nimeni. Cu acest nume ... (vezi toată discuția)