avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Am primit de la ELECTRICA 2 facturi cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Am primit de la ELECTRICA 2 facturi cu acelasi index ...

Buna ziua. Am primit de la electric 2 facturi cu acelasi index vechi si cu indexuri noi diferite. Cand am primit o pe prima am platit o imediat si apoi cand a venit aceeasi cu acelasi index vechi am achitat diferenta si a ramas sa regleze dansii greseala dar acum am primit preaviz de debransare. Ce este de facut?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:24, 10 August 2022
Meregeti si platiti diferenta, altfel va debranseaza si mai platiti alte taxe. Nu mai faceti asa ceva, prima data platiti cit scrie in factura (daca nu doriti sa contestati in instanta) si apoi faceti demersurile de corectie.
Sesizati oficial autoritatea pentru protectia consumatorului
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
He, he degeaba faci reclamație la protecția consumatorului din două motive:
1. Se uită la ea cam peste 30 de zile
2. Prima dată te întreabă dacă ai făcut demersuri la furnizor

Până te "rezolva" ANPC ești debranșat. Mai bine plătești ca să nu riști asta, după aia ai timp să te războiești cu furnizorul. Eventual îi dai și în judecată, cu avocat și plata de către ei a cheltuielilor.
@latka are dreptate.
Discutati mai intai cu furnizorul, insa, vreau sa va spun ca in ultima perioada este o adevarata brambureala, la toti furnizorii, iar guvernantii vin cu tot felul de modificari si artificii, de nu mai stie nimeni cum sa o scoatem la capat.
Daca valoarea totala nu este prea mare, eu zic sa dati "ignor" peste tot si daca furnizorul o sa observe doua plati, o sa o reglementeze ei in vre-un fel. Daca valoarea este mai mare si chiar vreti "dans", atunci, poate merita sa va razboiti...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare abuziva gdf suez matei33 matei33 Va prezint urmatoarea situatie: Din neglijenta nu am transmis la timp indexul la gaze, motiv pentru care furnizorul a facturat in baza unor estimari total ... (vezi toată discuția)
Reglare index apometre bloc Mar1na Mar1na Buna ziua, am intrebat administratora blocului cum ne reglam indexul la apometre, fiind diferențe foarte mari fata de indexul dat de mine și cel de pe ... (vezi toată discuția)
Repartizarea facturii de apa balanmarinela balanmarinela Buna seara. Sunt administrator de asociatie din februarie 2012., asociatiei alcatuita din 459 apt. La fiecare scara de bloc(cate 20 apt) a fost montat ... (vezi toată discuția)