avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua, detin un Pfa care are ca si obiect de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua, detin un Pfa care are ca si obiect de activitate "Comertul ...

Buna ziua, detin un Pfa care are ca si obiect de activitate "Comertul cu autoturisme", din 2016. Doresc sa depun o cerere prin care sa primesc numere de proba valabile un an de zile.

Singurul impediment juridic este "volum mediu de vanzari de cel putin 10 vehicule pe luna in ultimele 6 luni", ceea ce este extrem de greu de realizat avand in vedere situatia economica de acum.

Doresc sa stiu daca exista posibilitatea de a obtine aceste numere ne avand atingand rulajul mentionat mai sus.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism sh din germania, fara tva, pe firma Airscape Airscape Buna ziua, Am o firma platitoare de TVA in Romania. Doresc sa achizitionez un autoturism SH din Germania, fara TVA, pe firma. Intrebarea este daca TVA-ul in ... (vezi toată discuția)
Comert pe persoana fizica dhaneeey dhaneeey Intentionez sa cumpar diverse articole pe care sa le vand ulterior la un pret mai mare pe diverse site-uri de anunturi. Am gasit pe site-ul Anaf urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Transfer auto pf din bucuresti in hunedoara tasya tasya Buna ziua. Mi-am schimbat domiciliul din Bucuresti in Hunedoara. Autoturismul este inca inmatriculat pe Bucuresti. Doresc sa stiu care este procedura pe care ... (vezi toată discuția)