avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara. Mi s-a incheiat proces verbal si astept sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara. Mi s-a incheiat proces verbal si astept sa fiu chemata ...

Buna seara. Mi sa incheiat proces verbal si astept sa fiu chemata de procuror pentru a declara.Daca nu sunt acasa si nu ma pot prezenta ce se intampla. Mentionez ca lucrez in strainatate.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adelinaalina , utilizator 16:53, 11 August 2022
Va multumesc din suflet pentru lamuriri. O dupa amiaza minunata.

Samuel Micula a scris:

Avocatul va poate reprezenta si apara in fata Parchetului, insa la audiere poate doar sa va asiste, nu poate da declaratia in locul dvs.. La politie/parchet trebuie sa va prezentati si dvs., personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare parchet cris0811 cris0811 Buna seara! am si eu nevoie de un raspuns la o nelamurire. Sotul meu in anul 2012 a avut un conflict cu un vecin ce s-a lasat cu o plangere penala din partea ... (vezi toată discuția)
Suspect daniel_ionut2006 daniel_ionut2006 Buna seara. In urma unui contract cu o primarie si in urma sesizarii curtii de conturi am fost instiintat de parchet ca exista un dosar penal pe rol si am ... (vezi toată discuția)
Consemnarea declaratiei de suspect/inculpat si continutul acesteia - art.110 alin 4 ncpp s.a. luci_an luci_an Buna ziua. Vreau si eu un raspuns cu privire la urmatoarea situatie: Este normal ca in cazul unei audieri a inculpatului, audierea efectiva sa fie facuta de ... (vezi toată discuția)