avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare numar de inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare numar de inmatriculare

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati,daca se poate, cu niste informatii. As dori sa imi preschimb numarul de inmatriculare al masinii din cel cu doua cifre in cel cu trei cifre,intrucat nu am gasit combinatia de litere dorita atunci cand mi-am inmatriculat masina.As dori sa stiu, pas cu pas unde trebuie sa ma adresez,ce taxe implica si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez.Sau macar un numar de telefon la care pot afla aceste informatii.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dracosica , utilizator 10:45, 19 Ianuarie 2010
Va adresati Serviciului de Inmatriculari auto.
Este aceeasi procedura ca si la orice inmatriculare.
Dosarul va contine: taxe (37 taxa talon + 85 taxa numere preferentiale), talon original, CIV original+copie, RCA copie, CI copie, numerele vechi.
Va multumesc frumos!:)
Va mai deranjez cu o nelamurire:imi mai trebuie si fisa de inamtriculare?Din raspunsul dvs nu reiese.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare... christty31 christty31 Salut! Care sint etapele si in ce ordine pentru inmatricularea unei masini cumparate cu factura de la o firma? Am gasit asa multe variante pe net ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Pierdut talon auto pe numele tatului meu decedat, ce fac? fadidraghici fadidraghici Buna ziua, Am pierdut taloanele de la doua masini care erau pe numele tatalui meu decedat. Am facut partaj-ul la notar si o masina a fost trecuta pe ... (vezi toată discuția)
A doua inmatriculare urgent !!! Gina129 Gina129 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati pentru rezolvarea urmatoarei probleme : Vreau sa cumpar eu persoana fizica un autoturism Logan an fabricatie 2005, capacitate ... (vezi toată discuția)