avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Ma confrunt cu o problema. Tocmai ce am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Ma confrunt cu o problema. Tocmai ce am primit răspuns ...

Bună ziua!
Ma confrunt cu o problema. Tocmai ce am primit răspuns pozitiv de la o firma în urma unui interviu de angajare. Mi s-a prezentat oferta, am semnat-o, dar între timp am primit o oferta mai buna. Exista repercusiuni în cazul în care renunț la oferta deja semnata? Precizez ca nu am semnat contractul, doar oferta.

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: YoAlle , utilizator 16:17, 12 August 2022
Buna ziua , nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii daca ai semnat oferta Iulitoma Iulitoma Buna ziua, Am si eu o dilema: Am fost notificata ca postul meu si al altor colegi se restructureaza, am primit o notificare cum ca suntem in preaviz, urmand ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca imediat dupa semnare Gilia_stud Gilia_stud Buna ziua! Am si eu o intrebare. O cunostinta a fost la doua interviuri de angajare. A primul acordul in urma primului interviu si a semnat contractul ... (vezi toată discuția)
Retragerea unei oferte de munca de catre angajator gilmobil gilmobil Buna ziua, As dori sa stiu ce se poate face in cazul in care un angajator isi retrage(nu mai onoreaza) oferta facuta unui potential candidat. O ... (vezi toată discuția)