avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un teren de pe vremea lui Ceausescu,40 ani de cand ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un teren de pe vremea lui Ceausescu,40 ani de cand il folosescca, ...

Am un teren de pe vremea lui Ceausescu,40 ani de cand il folosescca, gradina,vecinul a facut casa si a intrat in gradina mea si a mutat gardul ocupand terenul abuziv.nu sunt propietarul terenului,propietarul nu este de gasit,am incercat sa l cumpar dar nu am putut,primaria spunand ca trebuie sa il bage la licitatie,mentionez ca am platit taxe pe el pe vremea lui Ceausescu,.ce ma sfatuiti sa fac sa im recuperez acest spatiu pt gradina

Alte discuții în legătură

Am probleme cu vecinul din cauza gardului, care a fost pus în urma unei înțelegeri cu fostul proprietar și nu corespunde cu ce e în acte. Îmi poate lua vecinul cât teren vrea? Elena ciocan Elena ciocan Am cumparat o casa cu teren mai mult lung decat lat . Fostul propietar cand sa intabulat a ajuns la un acord cu unul dintre vecini sa mute gardul cu 1 m în ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor intre vecini pe propriul teren Lavinia91 Lavinia91 Buna ziua, Am cumparat acum un an o casa cu teren de 4000m patrati, casa cumparata era in curte comuna cu o alta casa, atat ca erau proprietari diferiti ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune Andreea cip Andreea cip In cazul uzucapiunii...pe cine dau in judecata,?fostul propietar sau pe vecinul ca nu.mi semneaza de vecinatate? (vezi toată discuția)