avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Va expun o problema interesanta a cărei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Va expun o problema interesanta a cărei rezolvare ...

Bună ziua! Va expun o problema interesanta a cărei rezolvare nu o cunosc: Fratele bunicului meu a murit în perioada revoluției din 89. Bunicul l a cautat, dar nu a găsit informații în acea perioada, deci nu exista certificat de deces. Bunicul a arendat 1.5 ha de teren în baza actului de proprietate rămas de la defunct, fiind cea mai apropiata ruda moștenitoare. Tata dorește sa facă succesiunea și sa primească drept asupra terenului, însă nu se poate fără certificat de deces. Sper sa exista o soluție.! Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor ! bunica mea impreuna cu fratele au mostenit ... acn acn Buna ziua tuturor ! Bunica mea impreuna cu fratele au mostenit de la parinti un teren extravilan de 1,5 ha. Dupa decesul bunicii am facut succesiunea pentru ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces disparut SuzyCat SuzyCat Buna ziua.Am o intrebare mai neobisnuita si va rog ,daca se poate ,sa ma ajutati cu niste sfaturi. Sotul meu impreuna cu tatal sau incearca sa faca ... (vezi toată discuția)
Mostenirea unui american leorot leorot Buna ziua, Am o problema mai rar intalnita. Fratele bunicului meu patern a decedat in America acum 8 ani, fara urmasi. Avea 98 de ani.De pe urma lui nu a ... (vezi toată discuția)