avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, unde sa ma adresez, daca administratia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, unde sa ma adresez, daca administratia blocului din ...

Buna ziua, unde sa ma adresez, daca administratia blocului din Bucuresti unde am un apartament nelocuit de ani de zile, ma pune la diverse plati care nu sunt legale conform legii 196/2018 si HG 1588/2007. Cand am contestatie si am cerut procesul verbal de la adunarea generala a asociatiei nu am primit nici un raspuns.
Multumesc frumos ptr eventualul raspuns.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:23, 17 August 2022

vali m a scris:

Da, apa rece pentru partile comune se trece pe cota parte. Chiar daca nu locuiti in bloc, femeia de servici tot spala.

Si daca spala ce, seviciul de curatenie (salariul femeii) se trece pe cota parte. Apa consumata nu, pentru ca nu exista temei legal in acest sens. Apa aia se imparte pe numar de persoane, conform art. 83 din lege. Nu locuieste nici o persoana acolao, deci nu e nevoie a se consuma apa pentru a curata mizeria lasata de "zero" persoane.
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuielile ce reies și folosirea spațiilor comune (apa, ... Tzuska Tzuska Cheltuielile ce reies și folosirea spațiilor comune ( apa, energie , lift, gunoi, întreținere spațiu verde, etc ) pot fi împărțite pe număr de ... (vezi toată discuția)
Modul de calcul mentenanta lift sniperm sniperm Modul de calcul mentenanta lift Buna ziua, Cu toate ca intrebari au mai fost puse,, legata de plata mentenantei liftului. Intre timp, a aparut ... (vezi toată discuția)
Detin un apartament la bloc si de mai bine de 5 ani ... Petrutt Petrutt Buna ziua, detin un apartament la bloc si de mai bine de 5 anii nimeni nu sta acolo, astazi am fost la administratie sa intreb de ce tot platesc anumite ... (vezi toată discuția)