avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am si eu o intrebare: Sotul meu va ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am si eu o intrebare: Sotul meu va beneficia de ajutorul ...

Buna ziua! Am si eu o intrebare: Sotul meu
va beneficia de ajutorul crestere copil in România cotizand an de an la el la firma pentru ai merge vechimea si fiid administrador la el la firma nu poate lua șomaj doar ajutorul acesta timp de 2 ani poate. Eu am nascut de curand in Spania unde locuim si el a intrat in concediu post natal. Vroiam sa stiu daca nu cumva ii afecteaza la ajutorul pt creșterea copilului din România ? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 17:11, 14 August 2022
Il afectează dacă nu locuiește cu cel/cea mic/a in România.
Printre condițiile de a primi indemnizația pentru CCC, cei doi ani de care vorbiți, se numără și aceea de a locui efectiv în țară pe perioada CCC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu indemnizatia pentru ccc daca te intorci mai repede la serviciu iar firma da faliment? Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea chestiune. O mama se intoarce mai repede cu un an la munca, dupa ce a nascut, pt a beneficia de cei 500 de lei ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal natysam_11 natysam_11 Buna ziua Sunt in somaj si urmeaza sa nasc,beneficiez de concediu pre si postnatal sau numai de concediu de crestere a copilului? Cum se poate lua ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu ingrijire copil IoanaNed IoanaNed Firma la care am lucrat a intrat in insolventa in timp ce eram in concediu prenatal si mi-a incheiat contractul de munca la 1 luna dupa ce am nascut. Eu acum ... (vezi toată discuția)