avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu următoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu următoarea problema: am ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutați cu următoarea problema: am cumpărat un teren pe care mi-am construit casa. Pentru a mi se putea elibera Recepția primăria ma obligat sa ma retrag cu gardul din fata 2 metri din motive “estetice”. Problema este ca fără sa fiu anunțată sau întrebata cei de la electrica au venit și au pus stâlpul de electrica in fata gardului meu dar pe proprietatea mea aproximativ 1,5 metri in interiorul terenului meu, adică in cei 2 metri in care eu m-am retras de la strada. Care sunt variantele mele legale acum? Eu sunt foarte nemulțumita de situație deoarece eu nu mai pot folosi acel loc pentru parcarea mașinii. Pot cere legal celor de la electrica sa mute stâlpul? Sau daca s-ar putea sa închei cu cei de la electrica un contract in care eu sa am ceva reduceri la factura ar fi mai convenabil? Sau ce alte variante mai am?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Retragere gard cu un metru ady841 ady841 Buna ziua, Am un teren cumparat acum 6-7 ani. Accesul se face pe un drum proprietate-privata (la care sunt coproprietar) cu latimea de 5 metri. Acum doresc ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie criss_media73 criss_media73 ubiect: Autorizatie de constructie Buna seara! Problema este cam asa :am depus la primarie pentru o autorizatie de constructie a unei case iar azi am fost ... (vezi toată discuția)
Cablu electric si stalp pe proprietatea personala libra_oradea libra_oradea Detin un teren la tara. Una din laturile terenului a fost pana recent delimitata de strada printr-un gard viu, deci limita de proprietate nu era foarte ... (vezi toată discuția)