avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o solutie pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o solutie pe urmatoarea ...

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu o solutie pe urmatoarea speta:

Langa gardul care desparte proprietatea mea de blocul vecinilor sunt amplasate plante cataratoare de tip glicina, care au o vechime de 14 ani. Aceste plante il deranjeaza pe vecinul de la parter, mutat in blocul recent construit pentru ca o parte din frunzele lor cad pe proprietatea lui. In dorinta de a fi buni vecini si a nu starni animozitati, i-am transmis acordul sa tunda tot ce depaseste linia proprietatii si il deranjeaza, inclusiv la rugamintea lui am eliminat in primavara una din plante ca sa isi poata amenaja pe partea cealalata a gardului o groapa de nisip pt copil in care sa nu cada frunze, dar se pare ca nu s-a multumit cu atat si a inceput sa se comporte agresiv, in sensul in care de curand a tuns de pe partea lui plantele ramase si a aruncat peste gard ceea ce a rezultat in urma tunderii spunand ca e mizeria noastra. E in regula sa faca asta?
Din punct de vedere legal suntem obligati sa eliminam acele plante decorative?

Alte discuții în legătură

Gard comun vecin liniuta liniuta Am casa pe mejdie cu vecinul care locuieste acolo de 25 ani, noi stam doar de 7 ani ,Avem un gard comun metalic de 4 m care desparte proprietatile in fapt 2 ... (vezi toată discuția)
Coproprietatea- vita de vie etajul iv lucalex lucalex care este reglementarea legala in cazul vitei de vie la bloc? stau la et Ii am reabilitat blocul si as dori sa renunt la vita de vie care se sprijina de ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)