avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, am o problema: mi s-au confiscat din casa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, am o problema: mi s-au confiscat din casa niște ...

Bună ziua, am o problema: mi s-au confiscat din casa niște lucruri din ce mi s-a spus de cineva fără sa vina politia sa confiște și vreau sa stiu unde pot sa reclam politia ca mi-a confiscat ceva fara sa vina la mine acasă sa ia lucruri care nu erau provenite din ilegalitati.Dati-mi un raspuns va rog
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:27, 27 August 2022
Confiscat? Daca nu a fost cu mandat se numeste furt, faceti plangere la Politie.
Știu ca pot sa merg la politie sa fac plângere pentru furt dar nu as putea sa reclam undeva politia ca mi-a luat lucruri prin intermediul cuiva cu care locuiesc fără mandat?

tgeorgescu a scris:

Confiscat? Daca nu a fost cu mandat se numeste furt, faceti plangere la Politie.

Cum v-a confiscat politia daca nici nu a venit la dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa confiscata granita ungaria Adrian_Hogea Adrian_Hogea Acum cateva zile am fost in italia si am cumparat 4 motoare de barca, initial am vrut sa cumpar 2 dar am gasit 4 bune asa ca le-am cumparat pe toate, problema ... (vezi toată discuția)
Santaj OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Buna ziua, acum o saptamana am fost intr-un club din Bucuresti. Spre dimineata, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, in baia baietilor au intrat un baiat ... (vezi toată discuția)
Confiscare telefon dragossion dragossion Buna ziua! Va deranjez si eu cu o nelamurire. Am cumparat de pe internet un telefon de la un baiat cu accesorii cutie si tot ce trebuia la el inafara de ... (vezi toată discuția)