avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Am 2 contracte de muncă cu timp partial la 2 ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Am 2 contracte de muncă cu timp partial la 2 angajatori diferiți.

Am 2 contracte de muncă cu timp partial la 2 angajatori diferiți.La unul am declarat funcție de baza iar acesta a calculat deducere doar la veniturile obținute la firma lui fara a tine cont
de veniturile obtinute la cealalta firma.A procedat corect sau trebuie sa aduc adeverință cu veniturile de la celalalt loc de munca iar deducerea urmeaza a se aplica la suma cumulata? Multumesc!,
Ultima modificare: Marți, 16 August 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 15 August 2022
A procedat corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical camelia adina camelia adina buna ziua, va rog sa ma indrumati . am un concediu medical la un salariat angajat la firma din luna iunie 2011, pe lunile iunie -aug 2011 a avut timp partial, ... (vezi toată discuția)
Deducere personala 2 contracte la acelasi angajator IldikoB IldikoB Buna ziua, salariat cu 2 contracte la acelasi angajator ( 2 proiecte diferite) unde are functia de baza cu brut total pe cele 2 contracte peste 3000 dar ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului medical dupa ccc - doi angajatori iuliacostea iuliacostea Va rog sa ma indrumati: cic mi s-a terminat in data de 4 martie (in 4 martie copilul meu a implinit 2 ani), trebuia sa incep serviciile (1 cu norma intreaga, ... (vezi toată discuția)