avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Urbanism - Autorizatie prelungita pe doar 12 luni
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Urbanism - Autorizatie prelungita pe doar 12 luni

Buna ziua,
Am depus in luna Iulie 2022 o cere de prelungire a unei autorizatii de constructie. Spre mirarea mea, s-a aprobat o prelungire de numai 12 luni, si nu 24 asa cum prevede legea 176/2022. De la Urbanism mi s-a spus ca ei nu stiu de asa lege, se ghideaza dupa legea 50. Ce pot face sa rezolv cat mai simplu aceasta problema, si deci sa obtin 24 de luni in loc de 12?
Ultima modificare: Marți, 16 August 2022
mihai_tomaro, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihai_tomaro , utilizator 12:58, 21 Septembrie 2022
Puteți formula o plângere scrisă și să solicitați prelungirea în conformitate cu prevederile legii 176/2022 și așteptați răspunsul lor scris.
Multumesc,
Este oare suficient pe emailul institutiei, sau este nevoie de depunere la registratura?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai sigur este să depuneți personal la registratură și să vă luați număr de înregistrare (dovadă).
Puteți trimite și pe emailul instituției, atâta vreme cât vă prezentați clar datele dumneavoastră de identificare, documentele. Dar cel mai important este să solicitați și un număr de înregistrare a cererii.
Am sunat din nou la urbanism, si telefonic mi-a spus ca motivul ar fi ca nu m-am incadrat in minimul de 45 de zile necesar, lucru adevarat. Nu inteleg ce prevede legea in cazul asta, mi se pare ca nu spune nimic, asa este?
Nu s-a mai confruntat nimeni cu situatia asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. am o nelamurire, legat de legea 176/2022, ce face referire ... B.O.G.D.A.N B.O.G.D.A.N Buna. Am o nelamurire, legat de legea 176/2022, ce face referire la prelungirea AC (de la 12 la 24 luni). Aceasta se refera la toate autorizatiile? Adica ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism bellefille bellefille La Primaria Bucuressti a fost depusa documentatia pentru Autorizatia de construire,la data de 2/11/2012.Urmare a solicitarii serviciului de Urbanism,la data de ... (vezi toată discuția)