avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce pot face daca am primit multe amenzi și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce pot face daca am primit multe amenzi și proprietarul nu mai ...

Ce pot face daca am primit multe amenzi și proprietarul nu mai recunoaște că a făcut contract de vânzare cumpărare ?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:19, 17 August 2022
Am vândut un autoturism cu toate actele necesare scos din financiar ...după câteva luni au anceput a curge amenzile de la noul proprietar am apelat la un avocat l-am dat an judecată și noul proprietar nu mai recunoaște că, el, este proprietar pe mașină că sa făcut un contract pe buletinul lui fără a ști ceva ce pot face an cazul acesta
Continuati procesul, mai ales daca aveti avocat. El doar sustine.posibil sa aveti pe cineva martor in tot procesul asta de vinzare-cumparare, masina ati vindut-o pe nevazute, nu l-ati vazut niciodata pe individ ?
Ultima modificare: Miercuri, 17 August 2022
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui autoturism se lasa uneori cu urmari grave de genul achitarii la nesfarsit a amenzilor aplicate noului proprietar ramysa ramysa Cu un an si doua luni in urma am vandut {de fapt a fost o tranzactie de genul,vinzare la schimb cu un alt autoturism plus diferenta la suma ceruta} ,un ... (vezi toată discuția)
Pvcc pentru lipsa rovinieta eugen_40 eugen_40 vreau sa stiu daca cineva a trecut prin asa ceva!am vindut auto iar respectivul n-a facut transcrierea in termen de 30 de zile,fapt care a dus la primirea unui ... (vezi toată discuția)
Instanța mă obligă să înmatriculez o mașină pe care am cumpărat-o și am vândut-o în mai puțin de 30 de zile. ce pot face? adivip70 adivip70 V.A. a cumparat un autoturism in data de 25.10.2014 de la T.T. dupa 3 săptămîni adica 10.11.2014 am vîndut autoturismul lui C.C. acesta nu mai stiu ce a ... (vezi toată discuția)