avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul salariu cu CM si CO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul salariu cu CM si CO

Buna ziua!
M-ar interesa si pe mine cum imi pot calcula salariul pe luna trecuta dat fiind ca de pe data de 01.07 mi s-a marit salariul la 3500 net (4444 ron brut - constructii) in urma unui act aditional, am avut si 5 zile de concediu medical (boala normala platita cu 75%), iar la sfarsitul lunii pe 29, in ultima zi mi-am dat demisia, Aveam si 7 zile de concediiu de odihna neluate pe care mi-au comunicat ca mi le platesc. Cum pot calcula ce salariu trebuie sa primesc in aceasta luna? De asemenea m-ar interesa si ce documente trebuie sa imi elibereze fostul angajator. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de maternitate naiade naiade Buna ziua, Doresc sa imi calculati salariul pe luna iunie 2009, respectiv pe lunile aug-nov. 2009 (adica pt. toata peroada concediului de maternitate pana ... (vezi toată discuția)
Cum calculeaza zilele de concediu la demisie? bruneta89 bruneta89 Buna ziua, as dori sa stiu si eu va rog cum se calculeaza zilele de concediu la demisie Precizez ca am 25 de zile de co (vezi toată discuția)
Calcul salariu ContSters264993 ContSters264993 Buna ziua. Am o rugaminte: sa-mi calculeze si mie cineva salariu net pe care il aveam de luat in luna noiembrie 2013 (5 zile CO si 4 zile CM 75%) si in luna ... (vezi toată discuția)