avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatii scara bloc. Buna ziua, la asociatia de bloc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatii scara bloc. Buna ziua, la asociatia de bloc unii vecini ...

Reparatii scara bloc. Buna ziua, la asociatia de bloc unii vecini au platit fondul de reparatii altii nu. A aparut o reparatie, iar din suma necesara acestei reparatii s-a scazut fondul de reparatii strans doar de la unii si apoi s-a impartit in mod egal la toti ceea ce mai ramasese de plata, fara sa se tina cont ca unii platisera sau nu fondul de reparatii. Mie nu mi se pare corect, administratora avand ca argument ca vecinii rau platnici "vor ramane datori cu partea lor de fond de reparatii", datorie care trebuie stinsa doar la vinderea apartamentului, si nu se adauga penalitati. Cum pot convinge ca nu e drept? Aceste asociatii pot fi trase la raspundere? Control de undeva?
Cel mai recent răspuns: Anastasia gar , utilizator 10:17, 22 August 2022
Administratia ne pune sa platim un "fond de investitii" pentru schimbarea usilor de la intrare si a interfon ului, separat de "fondul de reparatii" pe care tot noi, bun platnicii il achitam lunar. E legal acest fond de investitii? Mie mi se pare ca e un artificiu ca sa nu se vada ca de fapt aceeasi oameni vor plati si din fondul de reparatii si din cel de investitii lucrarea executata, pt ca banii ce nu vor fi dati de rau platnici vor fi luati de administrator din fondul lunar de reparatii tot de la fraieri, in timp....
Ultima modificare: Luni, 22 August 2022
Anastasia gar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont asociatie de locatari Occu Occu Asociatia de locatari din blocul in care locuiesc refuza sa stranga fond de reparatii, motivand faptul ca are conturile poprite. Vechea administratora ar fi ... (vezi toată discuția)
Reglementari asociatie de locatari lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare pe urmatoarea speta: Locuiesc intr-un complex de blocuri construit in 2008. La costurile intretinerii am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie; pe scara blocului unde locuiesc locatarii scarii au hotarat sa se faca lucrari de ... (vezi toată discuția)