avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de actionar gasit la 12 ani dupa efectuarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de actionar gasit la 12 ani dupa efectuarea succesiunii. ...

Certificat de actionar gasit la 12 ani dupa efectuarea succesiunii.
Buna ziua,
Mama a decedat in 2010, am facut succesiunea, la vremea respectiva nu stiam de existenta certificatului de actionar, credeam ca se pierduse la mutare. Anul trecut, cautand niste acte prin arhiva ramasa de la ea, am gasit acest certificat. La notariat, imi amintesc ca nu a fost prins in procesul de succesiune, am scris mai sus cauza, nu stiam ca exista.
Nu stiu ce valoare are, daca merita sa fac demersurile pentru a putea sa-l folosesc.
Cum se procedeaza? E necesara reluarea succesiunii, completarea ei ? Ce taxe se platesc?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:02, 24 August 2022
In prima faza vedeti la ce firma sunt aceste actiuni si daca valoreaza ceva...
Apoi mergeti la notarul ce a facut prima succesiune, sau la cel ce a preluat arhiva, daca nu mai profeseaza acela si cereti un supliment la Certificatul de mosenitor.-va explica dumnealui ce si cum...
Trebuie sa va adresati la Depozitarul central pentru informatii initiale despre certificat.
Gasiti informatii aici: [ link extern ]
Ulterior completati succesiunea. Reveniti la Depozitarul central pentru a fi nominalizat ca mostenitor si decideti ce faceti cu certificatul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune certificat de actionar MV1 MV1 Buna ziua ! Cum se face succesiunea pentru un certificat de actionar ? Mama mea are un asemenea certificat dar la cei 92 de ani pe care-i are, ii este greu sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune certificat actionar anafanaf anafanaf Buna ziua, Am facut o succesiune. Am prezentat si certificatul de actionar al decedatului, dar notarul a cerut extras de la depizitarul central. Actiunile ... (vezi toată discuția)
Mai au certificatele de actionar la sicomed vreo valoare? andamichaels@hotmail.com andamichaels@hotmail.com Mai au certificatele de actionar la SICOMED SCOASE IN 1996 vreo valoare? Matusa mea a descoperit citeva dupa moartea sotului Ei si nu stie Daca sa le arunce ... (vezi toată discuția)