avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Ma puteti ajuta si mie, va rog? Sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Ma puteti ajuta si mie, va rog? Sunt educatoare suplinitoare ...

Buna ziua! Ma puteti ajuta si mie, va rog? Sunt educatoare suplinitoare la o gradinita ,
perioada determinata. Contractul de munca este pana la 31 august 2023 dar titulara de intoarce pe post in aprilie, mai exact, 10 aprilie 2023. Sunt insarcinata si voi naste in martie, 21-25 martie. Daca contractul se incheie in aprilie mai pot beneficia de indemnizatie? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 25 August 2022
Vlad Daniela, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediul crestere copil ContSters363911 ContSters363911 Buna ziua!Va deranjez si eu cu o problema… in anul scolar 2014-2015 am fost angajata la scoala pe perioada determinata( 31 aug 2015).In contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata - suplinitor necalificat in invatamant elena_ionescu elena_ionescu Buna, va rog a ma ajuta cu un raspuns, in masura in care se poate. Sunt educatoare, incadrata suplinitor necalificat, cu un contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu pre/postnatal prbtk_84 prbtk_84 Buna ziua. Lucrez in invatamant de 2 ani, ca profesor suplinitor calificat, deci cu un contract pe perioada determinata. Contractul meu se termina pe data de ... (vezi toată discuția)