avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociația a impus lista cheltuieli cu renovări mari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociația a impus lista cheltuieli cu renovări mari , iar eu ...

Asociația a impus lista cheltuieli cu renovări mari , iar eu doresc să știu dacă refuz ( m-ar i întrebat dacă sunt de acord sa semnez ) o parte din îmbunătățirile aduse , pot fi exclus la plata ? Eu nu mai locuiesc , apartamentul e gol , iar ei chiar acum schimba treptele , ușa de la intrare , vopsesc pereții , schimba cutii posta etc etc , care ridică sune foarte mari , câteva sute de milioane pe total scară. Eu logic , nu sunt interesat sa zic decât de trepte și zugrăvit scară sa zic , dar ușa și cutiile chiar erau bune , e vorba de design( e avantaj parter fiindcă izolează ) . Credeți că pot face cumva sa accept un parțial ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:14, 28 August 2022
Nu aveti cum sa faceti majoritatea locatarilor hotarasc in AG...Daca cota calculată dvs sr fi mai mare ca a celorlalti se poate contesta dar faptul ca nu locuiti acolo nu e un argument..
Conform disp L nr 196/2018 proprietaril detine obligatia legala sa achite lunar cote de intretinere partic comune -obligatorii si individuale daca nu exista aparate individuale de contorizat consum utilitati
Chiar daca dv nu locuiti efectiv in imobil,aveti obligatia legala sa contribuiti lunar la acoperire cote parti comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare usa intrare bloc rrocambole rrocambole Presedintele unei asociatii de proprietari a hotarat schimbarea usii de la intrarea unei scari de bloc cu una termopan, fara sa-i intreba pe toti proprietarii ... (vezi toată discuția)
Cheltuiele de bloc in proprietate in comune Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli Buna ziua, sunt proprietar in cota parte 1/2 de un apartament. In apartament respectiv, momentan, nu lociueste niman, dar ceva cheltuiele sunt la fel. Ca ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de intretinere pe perioada renovarii? shuroshu shuroshu Buna ziua, pe perioada lucrarilor de amenajare ale unui apartament cite persoane pot fi trecute la intretinere pe luna respectiva. Conditiile in urma carora ... (vezi toată discuția)