avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme garanție Mașină spălat rufe Whirlpool
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme garanție Mașină spălat rufe Whirlpool

Bună ziua!
Ajutați-mă, vă rog, cu un răspuns pentru o situație de garanție.
Pe scurt, am o mașină de spălat rufe în garanție de un an. După 2 luni de la cumpărare s-a defectat (cod defect motor). A fost schimbat motorul, iar în iunie au apărut din nou probleme cu același cod. Service-ul a schimbat, de această dată display-ul, considerându vinovat pentru erori. Numai că de atunci tot apar coduri de eroare, mașina nu funcționează in parametri. Producătorul insistă să schimbe motorul și nu mașina cu toate că sunt intervenții multiple. M-am saturat de disconfortul cauzat de "merge mașina/nu merge masina", de vizitele sevice-ul, de telefoane și mailuri la producător și vânzător (am adus și la cunoștință lui problema).
Până la ANPC, mai am vre-o soluție?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:27, 5 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Va recomand sa incepeti cu OPC-ul.
Succes!
Mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
după mine, pare a fi controllerul, dar probabil ca service-ul n-are pe stoc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs neconform domo manearaul manearaul Buna ziua. Am achizitionat in urma cu 2 luni o masina de spalat de la Domo Constanta, masina fiindu-mi vanduta cu un discount cauzat de faptul ca avea geamul ... (vezi toată discuția)
Service masina de spalt in garantie kamisa kamisa buna ziua! am solicitat unui service remedierea problemei aparute in perioada de garantie la o masina de spalat. centrigugarea nu functiona de cele mai multe ... (vezi toată discuția)
Garantie masina spalat (cumparator persoana juridica) denzzel denzzel Am o problema cu masina spalat rufe candy evo 1494 LW-S, problema este a am bagat la spalat totul fost bine, si dupa ce am vrut sa bag iar la spalat ... (vezi toată discuția)