avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EVALUARE APATAMENT LA PARTAJ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EVALUARE APATAMENT LA PARTAJ

EVALUARE APARTAMENT
LA DIVORT ,AM IPARTIT APARTAMENTUL,EU I-AM DAT JUMATATE LA SOTIE,DIN VALOAREA APARTAMENTULUI.PROBLEMA ESTE CA EU NU AM AVUT BANI SA DAU SI IA DAT FRATELE MEU,IAR EL A LUAT JUMATATE DIN APARTAMENT. ACUM VREM SA VINDEM APARTAMENTUL. EU,IN AFARA DE APARTAMENT ,AM MAI PLATIT IN PLUS SI TOT CE ERA IN APARTAMENT. ADICA EU AM PLATIT IN JUR DE 54% SI FRATELE MEU 46%. DAR DIN PACATE NU MAI GASESC RAPORTUL DE EVALUARE LA APARTAMENT.
VREAM SA INTREB SI EU DE CINE A FOST FACUT RAPORTUL DE EVALAURE SI DE UNDE IL POT LUA?
RAPORTUL DE EVALUARE AFOST FACUT DE UN EVALUATOR DE LA INSTANTA DE JUDECATA SAU DIN ALTA PARTE?
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2022
Mihai.b36, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:30, 12 Septembrie 2022
Daca partajul la divort s-a facut prin instanta, expertul a fost desemnat de catre instanta de judecata. La dosarul cauzei, aflat in arhiva tribunalului se regaseste raportul de expertiza in original.
Nu mai scrieti cu majuscule, oboseste ochii celui care citeste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de leasing financiar mihaelaionitoaia@yahoo.com mihaelaionitoaia@yahoo.com SA SE CALCULEZE PENALIZARILE DE INTARZIERE SI DOBANZI PANA LA DESCHIDEREA PROCEDURII DE INSOLVENTA- FALIMENT (vezi toată discuția)
DacĂ nu mĂ pot prezenta la data fixatĂ la o expertizĂ cum ... flame77 flame77 DACĂ NU MĂ POT PREZENTA LA DATA FIXATĂ LA O EXPERTIZĂ CUM POT SĂ FAC? VĂ ROG FRUMOS CU STIMĂ (vezi toată discuția)
Un expert contabil poate face in colaborare cu un expert constructii o expertiza a unui ap?? radu132 radu132 sant intr-un proces de partaj a unia apartament , judecatoare a dat IAP 70% eu 30% judecatoarea a ales un expert partea adversa a cerut sa vina cu un expert ... (vezi toată discuția)