avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Buna ziua, Referitor la SAF-T si prelungirea perioadei ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Buna ziua, Referitor la SAF-T si prelungirea perioadei de gratie ...

Buna ziua,
Referitor la SAF-T si prelungirea perioadei de gratie cu 6 luni propusa de catre ANAF prin proiect, as vrea sa stiu daca cunoasteti stadiul actual al acestui proiect, daca aveti informatii recente privind oficializarea acesteia.

Alte discuții în legătură

Declarația saf-t 2025 gheniga gheniga Buna seara am rugămintea daca mă poate ajuta cineva în legătură cu declarația SAF-T.In cazul unei SC neplatitoare TVA,dec se pune lunar sau trim.In cazul ... (vezi toată discuția)
Societatea a intrat pe lista marilor contribuabili in 2021, marinela.jecan marinela.jecan Buna ziua ! Daca o societate a intrat pe lista marilor contribuabili in 2021 , 1. care este data la care are obligatia intocmirii dosarului preturilor de ... (vezi toată discuția)
Raportare saf-t 406 de catre car. Alis07 Alis07 Buna ziua! Va rog daca se poate sa primesc o lamurire cu privire la obligatia de raportare SAF T 406 si de catre Casele de Ajutor Reciproc.a ... (vezi toată discuția)